سوالات متداول

پاسخ به سوالات رایج شما 

شرکت پلاستونیک از زمان تأسیس تا کنون در تولید مخازن از مواد نو و مرغوب تولید شده در پتروشیمی های کشور استفاده نموده است که تمامی این مواد اولیه دارای گواهی Food Grade از اداره غذا و داروی وزارت بهداشت می باشد . افزودنی هایی که در ساخت این مخازن به کار می رود نیز پروانه ساخت از اداره غذا و داروی وزارت بهداشت دارند .

خیر، به صورت معمول نمی توان مخازن پلی اتیلن را دفن کرد زیرا برای دفن آماده نشده است . در صورت نیاز به دفن مخزن باید با کارشناس فنی شرکت مشورت نمایید تا مخزن مناسب دریافت کنید و مطابق دستورالعمل دفن مخزن اقدام فرمائید.

هیپوکلریت سدیم که معمولاً به عنوان سفید کننده شناخته می شود در کاربردهای مختلفی، به ویژه برای ضد عفونی آب آشامیدنی و فاضلاب استفاده می شود. وقتی صحبت از ذخیره سازی این ماده شیمیایی می شود، سه عامل را باید در نظر گرفت: 1. اشعه ماوراء بنفش (uv) می تواند هیپوکلریت سدیم را تخریب کند،بنابراین باید اقدامات احتیاطی ویژه ای برای کاهش این اثر انجام شود.. 2. هیپوکلریت سدیم به طور معمول حاوی فلزات واسطه مانند نیکل، آهن و مس است که می تواند در یک مخزن ذخیره شود و باعث اخروج گازهایی می شود. 3. "Hypo" یک اکسید کننده قوی است، بنابراین تمام مواد موجود در مخزن ذخیره مواد شیمیایی باید قوی تر از حالت عادی خود باشد.

هر ساله به دلیل کاهش میزان بارندگی های فصلی و نیز بهره برداری بیش از اندازه از سفره های آب زیر زمینی ، با کمبود شدید آب شرب مواجه هستیم و نیز با توجه به افزایش میزان این کمبود در ماه های گرم سال و همچنین افت فشار آب شهری می بایست با نصب مخازن ذخیره آب شرب در مسیر ورودی لوله های آب به ساختمان ، میزان آب مصرفی خود را مدیریت نموده و از بروز مشکلات مربوط به کاهش فشار آب جلوگیری نماییم .

یکی از مشکلات عمده در ذخیره آب شرب رشد جلبک ها و باکتری ها درون مخازن ذخیره آب می باشد . شرکت پلاستونیک با استفاده از لایه های رنگی در تولید مخازن چند لایه از ورود نور به داخل مخزن جلوگیری نموده و از این طریق مانع از رشد جلبک ها و باکتری ها درون مخزن شده است . بنابر این استفاده از مخازن سه لایه برای ذخیره آب شرب توصیه می شود .

مخازن فلزی به دلیل تماس مداوم با آب خصوصا نقاط جوشکاری شده آن مواد تجزیه شده و آب را مسموم می نماید که یکی از این مواد سمی دی اکسید آهن می باشد ولی مخازن پلاستیکی ( پلی اتیلنی ) بدلیل بهداشتی بودن مواد اولیه به کار رفته در ساخت آن ها هیچگونه رنگ ، بو و مزه ای به آب اضافه نمی نماید و نیز در مخازن چند لایه بوسیله جلوگیری از عبور نور مانع از رشد جلبک و آلودگی آب درون این مخازن می گردد .

مخازن انبساط شرکت پلاستونیک به دلیل داشتن یک لایه فوم علاوه بر افزایش ضخامت و ایجاد استحکام از تبادل حرارتی جداره مخزن جلوگیری نموده و دمای داخل مخزن را در مدت طولانی ثابت نگه می دارد . همچنین این مخازن مانند مخازن فلزی دچار زنگ زدگی نشده و سوراخ نمی شوند و نیز این مخازن نیاز به عایق کاری ندارند .

مخازن تک لایه با استفاده از مواد پلی اتیلن بی رنگ تولید شده و به دلیل دارا بودن جداره نیمه شفاف مشاهده سطح سیال داخل مخزن امکان پذیر است ولی در مخازن چند لایه به دلیل وجود لایه های رنگی از نفوذ نور و رشد جلبک ها درون مخزن جلوگیری می شود .

بر اساس توصیه سازمان نظام مهندسی ساختمان هر واحد مسکونی که دارای 4 نفر ساکن باشد ، طی مدت زمان 24 ساعت قطع آب ، نیاز به 250 لیتر آب ذخیره شده دارد . بنابراین بر اساس فرمول (250 * تعداد واحد = حجم مخزن مورد نیاز به لیتر ) می توان حجم مخزن ذخیره آب مورد نیاز را بدست آورد .

مشتریان می توانند طرح مورد نظر خود را با واحد تحقیق و توسعه ( R&D ) شرکت درمیان گذاشته و از همکاران ما در تکمیل طرح و امکان سنجی تولید آن راهنمایی های لازم را دریافت نمایند .

اکثر مواد شیمیایی با پلی اتیلن سازگار هستند و می توان آنها را در مخازن نگهداری نمود ولی به منظور بررسی دقیق می بایست با کارشناسان فروش شرکت تماس حاصل فرمایید .

1-دمای محیط: هرچه دمای محیط کمتر باشد، آب با سرعت بیشتری یخ می زند 2-زمان: هرچه مدت زمان اعمال سرما بیشتر باشد، کاهش دمای مایع و یخ زدن تا رسیدن به دمای محیط ادامه خواهد داشت. 3-حجم آب ذخیره شده: هرچه مقدار آب ذخیره شده بیشتر باشد، یخ زدگی دیرتر اتفاق می افتد. 4-میزان گردش آب: هرچه گردش آب بیشتر باشد (از یک سو آب استفاده و از سوی دیگر مخزن پر شود) یخ زدگی دیرتر اتفاق می افتد. 5-محل نصب مخزن: هرچه گردش هوا و وزش باد در اطراف مخزن بیشتر باشد آب زودتر یخ می زند.

این مخازن به دلیل داشتن یک لایه فوم علاوه بر افزایش ضخامت و استحکام دمای مایع داخل مخزن را ثابت نگه داشته و مانع از تأثیر دمای محیط بر آن می گردد به همین دلیل مناسب استفاده در مناطق گرمسیر و سردسیر می باشد .

نصب مخزن روی پشت بام در مواقع قطعی برق و عدم امکان استفاده از پمپ آب می تواند مشکل قطعی آب یا کاهش فشار آب را حل کند اما درهنگام نصب باید از تامین فشار آب لازم برای پر شدن مخزن اطمینان داشت.